برگزاری چهارمین رویداد ملی تولید محتوای بسیج گلستان + معرفی تیم های بازی سازی


حامد کفشگیری 26 آبان 1401 10 دقیقه مطالعه
برگزاری چهارمین رویداد ملی تولید محتوای بسیج گلستان + معرفی تیم های بازی سازی

چهارمین رویداد ملی تولید محتوای بسیج استان گلستان همانند هر سال در حال برگزاریست و یکی از بخش های مهم آن مربوط به رقابت بازی سازان گلستانی می شود. با جیجوگیم همراه باشید.


طبق روال چند سال اخیر، رقابت تیم های مختلف تولید محتوا در چهارمین رویداد ملی تولید محتوای بسیج استان گلستان آغاز شده است. امسال هم مانند سال های گذشته، شرکت کنندگان در سه بخش پویا نمایی، برنامه نویسی و بازی سازی به رقابت می پردازند. این رویداد، با هدف شناسایی چهره های مستعد در این سه شاخه هر ساله و به همت سازمان فضای مجازی بسیج و پارک علم و فناوری برگزار می گردد.

شرکت کنندگان در قالب تیم های حداکثر 5 نفره در مدت زمان 48 ساعت و با توجه به موضوعات مشخص شده، محصولات خود را آماده می کنند که پس از پایان مهلت مقرر، تیم های برتر هر شاخه انتخاب و جوایزی به آنها اهدا می شود. لازم به ذکر است که این مسابقات در مرحله مقدماتی قرار داشته و همزمان در سایر استان های کشور در حال برگزاریست. تیم های برتر به مسابقات کشوری اعزام خواهند شد.

شرکت کنندگان بخش بازی سازی نسبت به سال قبل با انرژی بیشتر و عزمی راسخ تر پا به میدان گذاشته اند. طبق گفته یکی از داوران بخش بازی سازی این رویداد، امسال با توجه به وجود چندین موضوع مختلف جهت ارائه محتوا، رقابت بسیار نزدیک پیگیری می شود. در سال گذشته ، شرکت کنندگان باید بر روی یک موضوع ارائه شده کار می کردند. اما امسال چند موضوع مختلف جهت انتخاب در دسترس آنها قرار دارد. موضوعات قرآن و عترت، اقتدار ایران، سبک زندگی، بازی های آموزشی، گردشگری، خدمات شهری، سلامت و ورزشی از حوزه های مشخص شده جهت فعالیت تیم های این دوره است. به گفته وی، پس از خاتمه مسابقات، تیم ها رغبتی به ادامه پروژه کار شده در این رویداد نشان نمی دهند. معضلی که تلاش می شود پس از این رویداد، با همت تیم برنده پشت سر گذاشته شده و بازی تولید شده تا مرحله تجاری سازی پیش برود.

همانند گفتگوی سال گذشته، در خلال این رویداد نیز فرصتی برایمان فراهم شد تا با شرکت کنندگان بخش بازی سازی گفتگویی داشته باشیم. همانطور که ذکر شد، شرکت کنندگان در قالب 6 تیم مختلف در بخش بازی سازی به رقابت می پردازند که در ادامه به معرفی هریک از تیم ها و بازی در دست ساختشان پرداخته ایم.

معرفی تیم های حاضر در بخش بازی سازی چهارمین رویداد ملی تولید محتوای بسیج استان گلستان

تیم شهید چمران رامیان در مسابقات بازی سازی استان گلستان

تیم شهید چمران رامیان

  • سرگروه: جناب آقای محمد خیجی
  • تعداد اعضاء تیم: 3 نفر
  • میانگین سنی اعضاء گروه: 19 سال

اولین تیم حاضر در این رویداد با نام تیم شهید چمران، مستعدانی از شهرستان رامیان هستند. آنها که تنها تیم خارج از مرکز استان در این رویداد محسوب می شوند، سال دوم حضورشان در این رویداد را تجربه می کنند. جناب آقای محمد خیجی معلم است و 2 نفر دیگر گروه از دانش آموزان حاضر و گذشته ایشان هستند. این تیم به سراغ موضوع “افتدار ایران” رفته و یک بازی اول شخص با محوریت جنگ را تدارک دیده اند. محیط، اماکن و شخصیت های بازی تهیه شده توسط آنها همگی از نمایانگر مناطق خ اول جبهه ایران بخصوص خرمشهر عزیز می باشد.

تیم شهید چمران، در سال گذشته هم در این رویداد حضور داشت که متاسفانه با مشکلات فنی شدیدی روبرو شده بودند. اما امسال کاملا مجهز پا به این مسابقات گذاشتند و برای ساخت بازی از آنریل انجین 4 استفاده می کنند. جناب خیجی، مهمترین مشکل این روزهای خود و تیم های بازی سازی دیگر را تحریم های ظالمانه علیه ایرانیان دانست که دسترسی به پلتفرم ها و امکانات موردنیازشان به سختی امکان پذیر است.

تیم اقتدار در مسابقات بازیسازی استان گلستان

تیم اقتدار

  • سرگروه: جناب آقای نیما عاقلی
  • تعداد اعضاء: 5 نفر
  • میانگین سنی اعضاء: 20 سال

دومین تیم بازی سازی شرکت کننده در رویداد، اقتدار نام دارد که اعضا آن را نفراتی 16 الی 27 ساله تشکیل می دهند. این تیم ، با انتخاب موضوع “اقتدار ایران” به سراغ اثری در سبک دفاع از قلعه (Tower Defend) رفته است. آنها یک مرحله کامل از اثرشان را بعد از مدت 24 ساعت تکمیل کرده اند، که جزییات فنی چشمگیری داشت. روال کار بازی که با دوربین ایزومتریک (بالا به پایین) روایت میشد، بدین منوال بود که نیروهای حمله گر از گوشه ای وارد نقشه مرحله می شدند. بازیکن وظیفه دارد به کمک 4 برجک دیده بانی و با کمک نیروهایی نظیر خمپاره انداز، تیرکمان انداز، شعله آور و … این نیروها را از بین ببرد.

طبق گفته نیما عاقلی، آنها از موتور Constract 2 برای توسعه این اثر استفاده می کنند. این موتور نیازی به زبان برنامه نویسی ندارد و برای شروع کار در بازی سازی، بسیار مناسب است. تیم اقتدار، علیرغم حضور در رویدادهای مختلف و تهیه و انتشار چندین بازی مختلف، برای اولین بار و جهت شرکت در این رویداد کنار هم جمع شده اند. از بازیهای مهم ساخته شده توسط اعضای این تیم می توان به Uno Crypto که اثری به سبک کارتی محسوب می شود و همچنین بازی Mind Hunter اشاره کرد. نیما عاقلی 19 ساله اکنون با کوله باری از تجربه 7 ساله در این حوزه، به آینده این رشته و فعالیت بازی سازان ایرانی امیدوار است. وی خودش از گیمرهای پلتفرم پی سی محسوب می شود که به بازی Dota 2 علاقه دارد.

تیم شهید محمدابراهیم حسین پور در چهارمین رویداد ملی تولید محتوای بسیج استان گلستان

تیم شهید محمدابراهیم حسین پور

  • سرگروه: جناب آقای مهدی قرائی
  • تعداد اعضاء: 2 نفر
  • سن: پدر 43 ساله به همراه پسری 18 ساله!

سومین تیم شرکت کننده در مسابقات بازی سازی چهارمین دوره از رویداد تولید محتوای دیجیتال، قابل توجه ترین آنهاست. پدری 43 ساله در کنار پسر 18 ساله خود، تیم مختصر و مفید اما قدرتمندی را تشکیل داده اند. تیم شهید محمد ابراهیم حسین پور یا به نوعی، “قرائی ها” هم مانند 2 تیم قبل به سراغ موضوع “اقتدار ایران” رفته اند. بازی آنها اثری سه بعدی با نام “100 خنجر” است که به گفته مهدی قرائی، در صورت هدف گذاری برای انتشار، برای تمامی پلتفرم ها سازگار خواهد بود. آنریل انجین 4 با زبان برنامه نویسی ++C قدرت بخش بازی آنهاست، که وظیفه بخش فنی بر عهده پسر و وظیفه استراتژی و سناریو بازی بر عهده پدر است.

داستان بازی 100 خنجر توسعه یافته توسط تیم، به حول توطئه چند کشور جهت تسخیر ایران می چرخد. در این زمان، جنرالی ایرانی مأموریت پیدا می کند که این توطئه را خنثی کند. گیم پلی آن نیز در سبک شوتر با دوربین سوم شخص روایت می شود. اثری که در این مدت زمان کم، نزدیک به 60 درصد آن تکمیل شده و این نشان از مهارت بالای این تیم دارد. آقای قرائی در خلال صحبت های خود، به مشکل عدم توجه مسئولین به این استعداد اشاره کرد. وی عنوان کرد در صورت حمایت از این تیم ها، توانایی های بالایی برای درخشش در بازارهای جهانی برای ایرانیان قابل دستیابی است.

تیم مایند هانتر در چهارمین رویداد ملی تولید محتوای بسیج گلستان

  • سرگروه: جناب آقای حسین تجری
  • تعداد اعضاء: 4 نفر
  • میانگین سنی: 24 سال

چهارمین تیم مسابقات این رویداد، گروهی خاص با اثری در حوزه “سلامت” است که “احیاگران” نام دارد. این بازی نقشه ای ایزومتریک دارد که در هر گوشه از آن میکروب یا افرادی مبتلا به بیماری هستند، حضور دارند. بازیکن باید به عنوان معالجه گر به سمت افراد جهت معالجه و یا به سمت میکروب ها به جهت مبارزه از مسیری حرکت کند. با معالجه یا نابودی هر کدام، امتیازاتی به شخص اعطا می شود. ضمن اینکه افراد معالجه شده، پس از بهبودی به همراه بازیکن به عنوان معالجه گر به کمک دیگران خواهند رفت. سبک استراتژیک یا بهتر بگوییم اشاره و کلیک، پایه و اساس طراحی بازی آنهاست. این تیم هم برای ساخت بازی از Constract 2 استفاده می کنند.

طبق گفته خانم اسماعیلی، اعضای این تیم، به دلیل همین رویداد کنار هم جمع شده اند و این رویداد توانسته آنها را در کنار هم بصورت یک تیم قرار دهد. نکته قابل توجه، گیمر بودن اکثر اعضای این گروه بود که نسبت به تیم های دیگر، تجربه بازی های بیشتری را داشتند. بازی هایی نظیر کال آف دیوتی، اساسین کرید، ماینکرفت از بازی های موردعلاقه آنها بوده و تجربه بازی از زمان کودکی یکی از دلایل مهم آنها برای قرار گرفتن در مسیر بازی سازی است.

تیم گیم باکس در مسابقات بازیسازی استان گلستان

تیم گیم باکس

  • سرگروه: جناب آقای محسن حسینی
  • تعداد اعضاء: 5 نفر
  • میانگین سنی: 22 سال

پنجمین تیم شرکت کننده در این مسابقات، گروهی متشکل از 4 خانم است که از نکات جالب این رویداد است. بانوانی با تخصص گرافیک، طراحی سایت و برنامه نویسی، که در کنار هم با تشکیل یک تیم به امید موفقیت در این مسابقات و آینده هستند. این تیم، تنها گروهی بودند که با موضوع “گردشگری” اقدام به ساخت بازی می کنند. “ایران لند” نام اثری است که این تیم در طی کمتر از 2 روز بر روی آن کار کرده اند. گرچه تجربه بازی سازی این تیم پایین بودند، اما همگی در رشته های خود، افرادی کاربلد محسوب می شوند. این مهارت باعث شده تا آنها بتوانند به کمک مهارت برنامه نویسی محسن حسینی به تولید اثری با موتور یونیتی مشغول شوند.

در توضیح بازی این تیم باید گفت، ایران لند اثری در سبک پلتفرمر دو بعدی است. در این بازی، گیمر کنترل سه شخصیت را برعهده خواهد داشت که هرکدام قطعه هایی از یک پازل و طرح کلی گردشگری هستند. با پایان طرح و تصویر هر مرحله به کمک تکه های پازل، مرحله به پایان رسیده و مرحله بعدی آغاز می شود. مراحل این بازی زیبا در شهرها و استان های گوناگون ایران روایت می شود و آثار هنری آنها در این بازی استفاده شده است. محسن حسینی که پتانسیل زیادی در این اثر می بیند؛ علاقه مند است بتواند آن را به انتشار عمومی برساند.

تیم فرتاک در چهارمین رویداد ملی تولید محتوای بسیج استان گلستان

تیم فرتاک

  • سرگروه: محمد دائمی
  • تعداد اعضاء: 2 نفر
  • میانگین سنی: 20 سال

ششمین و آخرین گروه این مسابقات، یکی از باتجربه ترین تیم های رویداد قلمداد می شود. محمد دائمی با سابقه طولانی در ساخت بازی به همراه دوستش، موضوع “ورزش و گردشگری” را جهت فعالیت انتخاب کرده اند. وی از سال 97 و در ابتدا انیمیشن سازی را امتحان کرده و سپس به سراغ برنامه نویسی رفته بود. اما در نهایت، بازی سازی را به عنوان هدف اصلی تلاش هایش در زندگی انتخاب کرده است. نکته جالب اینکه وی، نقش عنوان Call Of Duty Modern Warfare را در علاقه خود به بازی سازی بسیار پر رنگ می بیند.

بازی ساخته شده توسط آنها با مکانیزم حرکت در مسیر های مختلف و هدف تبلیغ مکان های گردشگری ایران ساخته می شود. داستان بازی حول تلاش یک فرد برای پوشیدن لباس نظامی ایران عزیز می چرخد. بازیکن در این اثر، چالش های پیش روی این فرد جهت نظامی شدن را پشت سر خواهد گذاشت. از خواندن کتاب های موردنیاز توسط این شخص تا نحوه باز و بسته کردن سلاح و … همگی چالش های این بازی خواهند بود. محمد دائمی در فاصله یک روز توانسته 4 بخش تئوری، آموزش سلاح، آماده سازی بدنی، آموزش موتورسواری را برای این بازی آماده کند.

برچسب‌ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Rating*