راهکارهای استفاده حداکثری از قابلیت های ایکس باکس سری ایکس و اس – بخش دوم
ایکس باکس های سری ایکس و اس قابلیت های فراوانی دارند که شاید از آنها بی خبر باشید. با بخش دوم معرفی این قابلیت ها، همراه ما در جیجوگیم باشید.
نسل نهم کنسول های بازی برخلاف نسل های گذشته، قابلیت های فراوانی غیر از اجرای بازی دارند. توانایی هایی که هرکدام از آنها، تجربه کاربری بازیکنان را راحت تر می کنند. هر دو کنسول نسل نهمی ایکس باکس (چه سری ایکس و چه سری اس) برای راحتی هرچه بیشتر شما، تنظیمات مختلفی در دل خود جای دادند. پس فرقی نمی کند کدام کنسول را خریداری کرده اید. این مقاله برای دارندگان کنسول های نسل نهمی ایکس باکس تهیه شده تا لذت بازی کردن را دو چندان کنند.
اگر احیانا بخش اول این مقاله را از دست داده اید، پیشنهاد می کنم آن را از دست ندهید:
راهکارهای استفاده حداکثری از قابلیت های ایکس باکس سری ایکس و اس – بخش اول
11. به راحتی در میان بازی کردن، کمی استراحت کنید
اولین مورد از قابلیت های ایکس باکس در بخش دوم این مقاله مربوط به تنظیم زمان استارحت میان بازی ها ست. به راحتی می توان ساعت ها در تجربه بازی ها غرق شد. این موضوع می تواند آسیب های جدی به بدن وارد کند. درد مفاصل و خستگی چشم ها تنها گوشه ای از این آسیب هاست. اما شما می توانید برای استراحت کردن در میان تجربه بازی ها، یاد آور تنظیم کنید.تنظیم استراحت در خلال بازی کردن از طریق مسیر Settings > Preferences > Break Reminder در دسترس خواهد بود. فواصل زمانی بین نیم ساعت تا 2 ساعت قابل انتخاب خواهد بود. با تنظیم این بخش، یک اعلان پاپ آپ برای استراحت در بازی دریافت خواهید کرد.
12. قابلیت های ایکس باکس بخش دوم: فضای ذخیره سازی خود را افزایش دهید.
حتما می دانید که در این نسل از کنسول ها برای تجربه سریع تر و روان تر از حافظه های SSD استفاده شده است. گاهی اوقات میزان حافظه خود دستگاه جوابگوی نیاز شما نخواهد بود. مخصوصا این نیاز بر روی کنسول سری اس به دلیل حافظه 500 گیگابایتی (که 364 گیگابت قابل استفاده دارد) بیشتر احساس می شود. شما می توانید از طرق مختلف این میزان از حافظه را افزایش دهید. اولین راه حل استفاده از SSD ها مورد تأیید مایکروسافت و قرار دادن آنها در مکان مشخص شده در پشت کنسول می باشد. اما اگر هزینه خرید این حافظه ها برایتان گران تمام می شود، می توانید برای بایگانی بازی ها، اسکرین شات ها و ویدیوها، از هاردهای اکسترنال معمولی با کابل استاندارد USB 3.1 استفاده کنید.
مطلب مرتبط: چطور از مدت زمان گیم پلی یک بازی مطلع شویم؟
13. اتصال ایکس باکس به Google Assistant یا Alexa
همانند فیلم های علمی – تخیلی می توانید از طریق فرمان های صوتی، بعضی از کارها را از کنسول خود بخواهید. با فرمانهای صوتی، احساسی روانتر و آیندهنگرانه در تجربه بازی خود خواهید داشت. برای انجام این کار کافیست به Settings > Devices & Connections > Digital Assistants رفته و Enable Digital Assistant را فعال کنید. پس از آن باید چند دستورالعمل ساده را پشت سر بگذرانید تا با دستیار Google یا Amazon Alexa شروع به کار کنید. پس از راهاندازی، میتوانید از Google Assistant یا Alexa بخواهید که ایکسباکس شما را روشن و خاموش کند. و یا اینکه دستور بدهید تا بازیهای خاصی را اجرا کند و … . البته این نکته را مدنظر داشته باشید که این دستیار های صوتی، به زبان فارسی مسلط نیستند!
14. قابلیت های ایکس باکس بخش دوم: پخش از راه دور را تنظیم کنید
شما هم از اشغال همیشگی تلویزیون منزل توسط والدین یا برادر و خواهرتان گله مندید؟ هیچ ایرادی ندارد، زیرا می توانید بازی ها را مستقیماً بر روی تلفن همراه یا تبلت خود تجربه کنید. برای استفاده از این قابلیت، به Settings > Devices & Connections رفته و Remote Features را فعال کنید. البته فراموش نکنید که حالت Power را در بخش General > Power Mode & Startup بر روی Instant-on تنظیم کنید. پس از انجام این کارها تنها لازم است که اپ تلفن همراه ایکس باکس را در تلفن یا تبلت خود باز کنید و روی My Library > Consoles ضربه بزنید. سپس با مشاهده کنسول خود در این صفحه، روی گزینه Connect در زیر آن ضربه بزنید. همچنین می توانید با باز کردن برنامه Xbox درون رایانه شخصی، بازی ها را مستقیماً بر روی کامپیوتر خود تجربه کنید.
15. بازی های بهینه شده را از دست ندهید
اکثر بازی های نسل قبلی پس از شروع نسل جدید، برای کنسول های سری ایکس و اس بهینه سازی رایگان دریافت کرده اند. این به معنای گرافیک پیشرفته، نرخ فریم بالاتر و زمان بارگذاری سریعتر است. بازی هایی که از Smart Delivery پشتیبانی می کنند، به طور خودکار در کنسول جدید شما به روز شوند. با این بروزرسانی، نماد X/S را روی جلد بازی در کتابخانه بازی های خود خواهید دید. اما با رفتن به My Games & Apps > Games و انتخاب گزینه Group by Console Type از فیلتر بالای صفحه، می توانید همه آنها را ببینید. همچنین در هنگام خرید از فروشگاه ایکس باکس، می توانید با زدن دکمه X بر روی کنترلر، بخش فیلترها را بازکرده و گزینه Xbox One X/S Enhanced در قسمت قابلیتها را انتخاب کنید. بدین ترتیب تنها بازی هایی که برای کنسول نسل جدید بهینه شده اند را مشاهده خواهید کرد.
مطلب مرتبط: چگونه هنگام استفاده از هدست در ایکس باکس، تلویزیون خود را بی صدا کنیم
16. قابلیت Co-Pilot برای بازیکنان آنلاین
یکی از قابلیت های ایکس باکس در بخش دوم این مقاله، ویژگی کمک خلبان است. ویژگی کمک خلبان (Co-Pilot) به بازیکنان اجازه می دهد تا از دو کنترلر مانند یک کنترلر استفاده کنند. بدین ترتیب اگر بازیکنی بر روی کنسول خود نیاز به کمک داشته باشد، با فعال کردن این گزینه می تواند از بازیکن دیگر (با کنترلر دیگر) کمک بگیرد. البته که تمام اچیومنت های بازی در این لحظات برای کسی خواهد بود که این قابلیت را فعال کرده است.. برای روشن کردن این قابلیت، دکمه Xbox را فشار دهید تا راهنما ظاهر شود. سپس Profile & system > Settings > Accessibility > Controller را انتخاب کنید. پس از این قسمت باید Co-pilot settings را انتخاب کرده و سپس Turn on Co-pilot را بزنید. در اینجا باید در بخش ظاهر شده، کنترلر کمک خلبان خود را انتخاب کنید. شما می توانید دوباره آن را از همین منو خاموش کنید.
17. تعداد زیادی بازی رایگان برای تجربه بر روی ایکس باکس وجود دارد
بدون هیچ دفاعیه ای باید گفت قیمت بازی ها بسیار گران است. حتی تجربه بازی ها با اکانت های ظرفیتی هم گاهی برایتان گران تمام می شود. اما اصلا نگران نباشید چون عناوین مشهور زیادی برای تجربه به صورت رایگان بر روی ایکس باکس هستند تا ساعت ها شما را سرگرم کنند. اکثر این بازی ها تجربه آنلاین دارند و خوشبختانه برای تجربه آنها نیاز به XBOX Live Gold نخواهید داشت. از بازی های رایگان معروف می توان به Fortnite ، Warzone ، PUBG و Path Of Exile اشاره کرد. همچنین بخش چند نفره Halo: Infinite کاملا رایگان است. برای یافتن بازی های رایگان دیگر، فقط کافیست به فروشگاه ایکس باکس سری بزنید. برنامه فروشگاه را باز کنید، به بخش Games بروید و Top Free را انتخاب کنید. لیستی از بهترین بازی های حال حاضر کنسول برایتان نمایش داده می شود.
18. قابلیت های ایکس باکس بخش دوم: سرویس اشتراکی ایکس باکس گیم پس
امکان ندارد که کنسول ایکس باکس داشته و اطلاعی از سرویس اشتراکی مجبوب این کنسول ها نداشته باشید. سرویس اشتراکی ایکس باکس گیم پس در قبال دریافت مبلغی به طور ماهیانه یا سالانه، کاتالوگ وسیع و بی نظیری از بازی های تمام کنسول های تاریخ ایکس باکس را در اختیارتان قرار می دهد. شما می توانید در تمام مدتی که مشترک این سیستم هستید، هرکدام از بازی های کتابخانه گیم پس را بدون مشکل دانلود کرده و تجربه کنید. همچنین این سرویس، سطح بالاتری با نام Ultimate نیز دارد که شامل مجبوب ترین بازی های شرکت EA (از جمله سری فیفا) می شود. همچنین در سطح Ultimate نیازی نیست برای مجوز تجربه بازی های ها بصورت آنلاین، رقم جداگانه ای بپردازید.
19. Microsoft Rewards را جمع آوری و استفاده کنید
می توانید با حساب مایکروسافت خود به صورت رایگان در Microsoft Rewards ثبت نام کنید. پس از ثبت نام در این بخش، برای فعالیت هایی نظیر بازی در ایکسباکس و دریافت اچیومنت ها، امتیازات خاصی به شما تعلق می گیرد. این امتیازها را میتوان برای شرکت در مسابقات، دریافت کارتهای هدیه، یا کمکهای مالی به اهداف خیرخواهانه، خرج کرد. البته که برای بدست آوردن این امتیاز ها زمان زیادی صرف خواهد شد، اما ارزشش را دارد.
20. اعلان های مزاحم پاپ آپ را متوقف کنید
هنگامی که در حال بازی یا تماشای فیلم در ایکس باکس خود هستید، نمایش اعلان ها می تواند حواستان را پرت کند. صادقانه بگویم، برخی اعلانها وجود دارد که احتمالاً اصلاً به دریافت آنها اهمیتی نمیدهید. اگر می خواهید که اعلان های مزاحم دیگر هیچوقت مزاحم کار شما نشوند، راه حلی برای این کار وجود دارد. دکمه Xbox را فشار دهید تا راهنما ظاهر شود. سپس در بخش Profile & system به مسیر Settings > Preferences > Notifications بروید. در این بخش می توانید در مورد اعلان های مختلف تصمیم گیری کرده و بهترین روش نمایش آنها را انتخاب کنید.
اکنون که تنظیمات مختلف Xbox خود را انجام داده اید، وقت آن رسیده که خود را در تجربه بازی ها غرق کنید.